Címkék

Címkefelhő

Ajánlott oldalak

C64-games.info
Itt online játszhatsz a kedvencekkel, nem kell letölteni semmit ... :)
Oszt gyün ami gyün blog
Szellemi maszturbációk made by Banyapeat&spanjai

Hotdog

C64 RuL3z

Egy vén fanatikus emlékei és 21.századi élményei. Játékinfók, könyvajánlók, tippek-trükkök, érdekességek. És persze minden a C64 születéséről, tündökléséről, tündökléséről és tündökléséről ...

Friss topikok

  • twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Nagyon meghalt az oldal. (2012.03.18. 07:59) In Memoriam 1541 #2
  • Zz_: Jaj, ezt én is megkönnyeztem. 36 vagyok, én '88ban kezdtem c64-el. Sokat jártam az Eötvös utcai Cs... (2011.02.24. 19:06) Régi idők karácsonya
  • sese: Nagyon szép írás. A megszemélyesítéstől meg igazán könnyfakasztó. Lassan mi is megyünk a szekrényb... (2010.09.02. 00:29) In Memoriam 1541
  • vili/c64user: Tetszik a dolog! Igaz ugyan, hogy csak egy logó, de akkor is, mennyivel másabb érzés lehet egy ily... (2009.09.05. 13:17) Végre itt a Commodore Netbook!
  • viktor134: vettem hálókártyát, de tv hiányában nem tudom kipróbálni. :D (2009.07.13. 10:05) Hackeljünk és netezzünk c64-el!

2008-as játékok

2008.07.21. 01:45 | Dey | Szólj hozzá!

Címkék: játék újdonság

A C64 meghalt, mondják a nagyokosok. Na persze... :) Érdekes módon mindig találni pár elmeháborodott fickót a nagyvilágban, akik pont az ellenkezőjét állítják. Fanatizmusuknak köszönhetően eddig még soha nem látott világok nyílnak most meg előttünk, és végre önkívületi állapotban, állatok módjára, habzó szájjal vethetjük rá magunkat az új stuffokra. :)

 

A fent látható játék címe Mood, és azt hiszem elsőre is jól látszik rajta, hogy ő bizony egy FPS játék. (Itt hatásszünet, amíg a tömeg elcsendesedik...:) Hohó! Jól érzem a feszültséget? A szíved szaporábban ver, a szád kiszáradt? Izgatottan körözöl az egérrel, és véreres szemekkel vizslatod át a monitor minden egyes négyzetcentiméterét, hátha rálelsz egy elrejtett 'download' linkre?

Pihenj le, megfáradt vándor... Miközben mesélek, előkutatom neked a linket... :P

 

Sajnos ez a Mood nevű csoda nem teljes játék, egyelőre még fejlesztés alatt áll, de azért nagy poén letölteni, és menni vele pár kört. Ahhoz képest, hogy C64-ről beszélünk, eléggé jól sikeredett. Vannak animált ellenfelek, animált falak, tárgyak és fegyverek, zárható ajtók, tűzeffektek, stb, stb. És természetesen mindezt realtime 3D-ben élvezhetjük. :)

A játék letölthető a NoName oldaláról: noname.c64.org/mood/downloads.php

 

Közben gyorsan továbblépek, mert mindjárt 2 óra van, és persze holnap megint meló :)

A következő nyalánkság a Covert Bitops nevű csapat weblapja, és a rajta található saját fejlesztésű gémek. Hát íme: covertbitops.c64.org (kissé lassú oldal)

És persze megint a legvégére hagytam a csemegét. Rengeteg új fejlesztésű/kiadású játékot szerezhetünk a The New Dimension weblapjáról. (www.redizajn.sk/tnd64/) Érdemes végignyálazni a TND C64 Games, és a Contributors' C64 suff menüpontokat.

 

Remélem sikerült felcsigázni a tisztelt nagyközönséget, és előkerülnek azok az emulátorok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://c64rulez.blog.hu/api/trackback/id/tr32577480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása